We zijn in Parijs!
Hallo Leo en Cathy,
Ha, ha, we kregen gewoon automatisch bericht dat jullie in Parijs zitten.
Veel plezier, maak er wat leuks van.
Groeten Anne en Bert
Leuk om te lezen! Jammer dat jullie meteen ook de nare kant zien, maar leer ze maar wat manieren :) Geniet ervan! Ik had m'n eerste werkdag vandaag, was erg leuk! Nu gaan we lekker bockbier (natuurlijk ook Texels bockbier!) drinken op het Lente Bockbier Festival op Ledig Erf! xx
Cathy en Leo,
Wat toevallig! Rue Mongue!
Hotel de Paris,bestaat die nog?
Echt dezelfde straat.
Crematie was mooi en ingetogen.
Jullie krijgen van heel veel fam-leden de groetjes.
Heerlijk relaxen,lezen,shoppen en ontdekken.
Zeker veel leuke restaurantjes bezoeken en heerlijke wijnen proeven.
Bon soir,Astrid
Zijn jullie voor lange tijd in Parijs??
Cathy wat leuk dat je een reisverhaal schrijft!
We hopen dat jullie een fijne tijd hebben in Parijs.
Groeten Sjef en Sanne
@Anja: 2 weken Parijs en dan 1 week Porto, Leo moet werken, maar ik heb vakantie. Heerlijk!
Hoi Cathy en Leo,hier even een reactie uit Skil.We waren i.v.m. Alfons z'n verjaring een aantal dagen weg.(65) de eerste A.O.W. is al volledig opgesoupeerd.We komen thuis en openen de Mailbox en lezen jullie verhalen vanuit Frankrijk.Wat leuk om jullie op z'n manier te volgen.Wat een prachtig systeem is dat toch in deze tijd.Duizend kilometer bij elkaar vandaan en met een paar klikken.............We hebben gisteren de paaswake gezongen en jullie natuurlijk gemist maar het ging goed ,gelukkig waren verschillende partijen toch nog goed bezet. Bomvolle kerk.Hier op ons gouwe boltje koud maar prachtig weer.Geniet van jullie reisje en van elkaar.
Groeten vanuit Skil