leocathymaas.reismee.nl

Frels

Vrijdagochtend 6 mei zijn M&M&A weer heel vroeg vertrokken richting NL. We hebben een hele gezellige week met elkaar gehad. 5 Mei was Mirjam jarig en zijn we s' avonds weer bij ons favoriete restaurant Shis gaan eten met mooi uitzicht op de woeste golven.Zaterdag kwam er even een oceaandepressie voorbij met hele harde wind en regen, s'nachts floot het hier door de flat, het leek wel Texel. Maar zondagmiddag klaarde het weer op en nadat we Frans en Els (Frels) van het vliegveld hadden afgehaald, konden we meteen weer naar buiten, rondje boulevard.

Het is iedere keer weer leuk om de enthousiaste reacties van onze gasten te zien en te horen. Nu waren de golven bij de pier weer spectaculair, na de storm van zaterdag.

Frels zijn maandag en dinsdag zelf de stad gaan verkennen en woensdagochtend zijn we met zijn vieren naar de Darwin tentoonstelling gegaan in de botanische tuin.Frels zijn biologen, dus dat hadden we zo gepland. Elke middag zijn we nog naar het strand geweest, dat doen we meestal vanaf 15.30, want dan wordt de zon wat minder scherp en verbranden we niet. Het is nu elke dag zo'n 28 graden, met een lekker fris zeewindje is dat prima uit te houden. De nachten worden nu ook wat warmer, zo'n 15 gr. Echt volop zomer voor onze begrippen.

Vandaag zijn Frels naar Guimaraes, met de trein is dat 75 minuten hier vandaan. Zaterdag gaan we nog met zijn vieren naar Coimbra en Aveiro, twee mooie steden hier niet zo ver vandaan.

Ik heb vanmorgen maar weer eens een rondje huishouden gedaan en ik ga zo naar de kapper en boodschappen doen want er moet vanavond weer wat lekkers op tafel komen. Ik heb inmiddels een heel repertoire geschikte recepten die ik de gasten voorzet en met al die heerlijke verse ingredienten hier lukt het steeds prima. En zoals jullie weten, hou ik erg van koken en vind ik het dus absoluut geen straf om hier in de keuken te staan.

Zondagmorgen vertrekken Frels om 6.40 weer naar NL en om 12.20 komen Ruben en Karin aan. Dat wordt een snelle wissel, gelukkig is de was hier snel droog want ik heb precies genoeg beddegoed en handdoeken.Nou mensen, dat was het voor deze week, allemaal de hartelijke groeten van ons en tot de volgende keer, Cathy

Sanne en Sjef

Gezellig hoor met al die gasten overal vandaan! Geen tijd om jullie te vervelen. Veel plezier met elkaar en de groeten!

Cees Maas

Het lijkt wel "vila Felderhof", al die gasten. Zijn er ook onthullingen voor een breed publiek? Grapje. Ziet er allemaal erg leuk uit. Groetjes aan jullie allen en veel plezier met alle gasten.