leocathymaas.reismee.nl

Suzanne en Joao

Vrijdagmorgen om 10.30 ging de telefoon: Suzanne aan de lijn. Dat kon eigenlijk helemaal niet, want wij dachten dat ze in het vliegtuig naar Porto zou zitten. Maar helaas, ze had het vliegtuig gemist! Ze had donderdagnacht nog tot 4 uur zitten werken aan iets dat nog af moest en was daarna toch nog even gaan slapen, ze had 4 wekkers gezet, maar dat mocht niet baten, ze werd om 8.30 wakkergebeld door Joao, die haar niet op het station van Eindhoven had getroffen. Suzanne is toen razendsnel richting Eindhoven gegaan en Joao heeft heel erg zijn best gedaan om het vliegtuig te laten wachten, maar ze was net te laat.De gate was al gesloten, het vliegtuig stond er nog wel.

Gelukkig kon ze de volgende dag nog mee, dus met 23 uur vertraging en 100 euro bijbetalen is Suzanne hier aangekomen. Joao was er wel gewoon op vrijdag, dus wij hebben de verloren zoon opgehaald en er met hem maar een gezellige dag van gemaakt. Joao komt uit Peru, maar heeft een portugese moeder, zij is geboren in Viana do Castelo en als 4 jarig meisje met haar ouders naar Peru geemigreerd.

Zaterdagmiddag zijn we naar de zee gelopen en hebben we de hele middag aan het strand doorgebracht en daarna nog lekker op een terras aan zee gezeten. S' avonds zijn S&J het nachtleven van Porto gaan verkennen en dat was volgens hen heel gezellig, ze kwamen om 5 uur met een taxi weer thuis. Zondag zijn we naar Viana do Castelo gereden, een leuk stadje 70 km ten noorden van Porto, de plaats waar Joao's moeder is geboren.Prachtig gerestaureerd, met een mooie kerk boven op een heuvel, aan de rivier de Lima en ook aan zee. We hebben o.a. het oude ziekenhuis gevonden waar J's moeder was geboren. In een van de rustieke straatjes vonden we een authentiek portugees restaurantje en daar hebben we geluncht, van 14 uur tot 16.30! Heel gezellig, met fado muziek, veel eten en lekkere wijn.Daarna met een liftje de berg op naar de kerk St. Lucia en vandaar weer naar beneden gelopen via een mooie route door de eucalyptus en cederbossen. Het was inmiddels 18.30 dus tijd om naar huis te gaan.

Vanmorgen zijn S&J vroeg met de trein vertrokken richting Lissabon, waar ze tot woensdag blijven.Ze zijn dan op tijd terug voor mijn verjaardag donderdag.

Wij gaan vanavond weer naar het Coliseu, dit keer voor de Carmina Burana en Beethoven's 9-de.

Het is nog steeds mooi weer, hoewel het vanaf morgen wat wisselvalliger gaat worden. Maar de temperatuur blijft goed, vandaag nog 24 gr, daarna rond de 20 gr. met af en toe een bui.Prima weer voor een citytrip voor S&J.

Dit was het weer even, er staan ook weer wat nieuwe foto's online, tot de volgende keer.

Groetjes van Leo, Joao, Suzanne en Cathy

Jeanette ter Steege

Hoi Cathy en Leo, het is nog steeds leuk om jullie belevenissen te volgen. Cathy alvast gefeliciteerd met je 51e verjaardag, wat was het vorig jaar een eluk feest he met ons drieen, toen was het ook heel mooi weer, het is nu ook hier prachtig weer, Wij hopen op regen de komende dagen want we hebben gras gezaaid. Luitjes geniet ervan, de langste tijd zit er al weer op of hebben jullie stiekem bijgeboekt?, groeten Jeanette

Strid

Lang zal ze leven, lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria...in de gloria.hieperdepiep hoera (3 keer). Proficiat ! Ook van je moeder. Greetz Strid

Alphons en Emmie

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vanaf een zon overgoten Eiland Texel Ook voor Leo. Wij zijn een paar dagen thuis en gaan dan weer varen ,op het water was het nog koud en vorige week moest Alphons de rijp nog van het schip vegen gelukkig is het nu warmer,Fijne Paasdagen toegewenst en nog een heerlijke dag. Alphons en Emmie.

Fien.

Gefelicteerd Cathy.Veel plezier samen en proost..Liefs van Fien. Geniet nog na van de week zo samen met jullie samen. Daaaaag.

Fien.

Ha ha ja x keer samen. Moet nog oefenen.

Eric en Gea

hoi Cathy van harte gefeliciteerd met je verjaardag, we hopen dat je een leuke dag gehad hebt. Leuk dat suzanne en Joao er ook zijn.Veel groeten ook aan Leo.

Cathy

Allemaal bedankt voor de felicitaties. Ik heb een hele leuke verjaardag gehad, met Leo, Suzanne, Joao en Jose. Geluncht bij Duvalia, wezen shoppen met Suzanne en s' avonds leuk uit eten geweest aan zee en weer de zon in de zee zien zakken. Foto's komen dinsdag online ivm paasweekend.groetjes Cathy

Melanie

Heey Cathy,
Lees dat je jarig bent geweest, nog van harte gefeliciteerd.
Heb vorige week een verjaardagskaart van je moeder ontvangen, lief van haar.
Hebben Suzanne en Joao het fijn gehad bij jullie, vast wel.
Lieve groet Melanie.