leocathymaas.reismee.nl

Fien

Zondagmiddag om 12.25 landde Fien in Porto, de eerste gast die met Ryan Air kwam.

Het was al prachtig weer en nadat ze geinstalleerd was en we een broodje gegeten hadden, zijn we naar de zee gelopen. Fien is een enorme zee en strandliefhebber en binnen 5 minuten aan het strand waren haar schoenen en sokken al doorweekt, dus we moesten eerst even 'drogen' aan de pier.

Daarna een heel eind langs de zee gelopen en lekker koffie gedronken op een strandpaviljoen, terwijl de golven onder ons op de rotsen sloegen.

S'avonds gewoon thuis gegeten en bijgekletst en op tijd gaan slapen. Fien kon eerst niet in slaap komen van alle indrukken, maar uiteindelijk lukte het toch. Vanmorgen na het ontbijt zijn we eerst boodschappen wezen doen en na de koffie zijn we met de bus naar de stad gegaan. Fien was helemaal onder de indruk van Lello, daar heeft ze een hele tijd vol verbazing rondgekeken.

Daarna zijn we gaan lunchen op Aliados en toen door naar de brug over de Douro. Maar daarna had Fien weer zin in het strand en zijn we weer naar zee gegaan, in badpak deze keer en we zijn hard aan de kleur aan het werken. Vanavond weer thuis gegeten, weer de hond in de pot, maar van zeelucht krijg je honger. Morgen wordt het weer mooi weer, maar dan moeten we wat energie sparen, want s'avonds gaan Fien en ik uit, naar het Coliseu, wat er speelt is voor haar nog een verrassing, dus dat vertel ik de volgende keer.

Groeten van Fien, Leo en Cathy

sanne

tjonge Cathy, wat een temperament heeft die tante Fien.( jij ook trouwens!)
Leuke foto's. Het is duidelijk te zien hoe jullie genieten.
Morgenavond wordt vast super. Groetjes van ons.

Melanie

Heey hoi Leo, Cathy en mam.
Verwennen jullie mijn moeder niet te erg anders moet ze volgende week zo afkicken, hihi.
Heerlijk om te lezen dat ze het zo naar haar zin heeft.
Ben benieuwd wat voor verrassing je voor haar in petto had gister.
En wat een weertje hebben jullie daar zeg..., hier vandaag wéér een grijze dag, bah bah.
Lieve groeten van Mel.

Cathy

We zijn gisteravond naar de balletvoorstelling van Coppelia, door het Moskou's ballet geweest:werkelijk prachtig, ontroerend mooi. We hebben genoten!

strid

Wat een prachtig weer hebben jullie ! Nou , goede week en ga samen Polvo eten bij dat leuke vissers-restaurantje, dat was super. Greetz Strid. ps , Petra en ik hebben afgelopen maandag heerlijk bij paal 9 gezeten, in de zon. Weltrust.

anja wijnen

hier in nederland wordt het ook langzamerhand mooier weer met blauwe luchten en wat zon! Genieten dus! Tot volgende keer! Groetjes, Anja