leocathymaas.reismee.nl

Nu we toch even internet hebben...

Nu we toch even internet hebben....
Zal ik even wat observaties met jullie delen. We zijn al aardig ingericht en gesetteld hier. We moesten even wennen aan het leven in een flat 5 hoog. Ik heb al iets uit het raam laten vallen, dat ligt nu op het balkon van de onderburen 1 hoog, die overigens niet thuis zijn.Ik heb een briefje geschreven in mijn beste Portugees, nou ja, Engels met een paar Portugese woorden erin, zoals desolado (sorry).
Fietsen gaan we hier niet doen, daar is het te heuvelig en te gevaarlijk voor. Leo wordt opgehaald door Jose, met de auto, om naar zijn werk te gaan, of hij gaat lopen, 35 minuten, of hij gaat met de bus, 10 minuten.Boodschappen doen doe ik lopend, 5 minuten, een beetje bergop, naar de Modelo.Het is een goede supermarkt, waar ik alles kan kopen wat we nodig hebben en nog meer. Wat dacht je bv van een speenvarkentje, vacuum verpakt of stokvis (Bakalau).Verder veel verse vis en garnalen in alle soorten en maten.Er zijn hier ook opvallend veel bakkers met verse broodjes en veel zoet gebak. In het centrum zagen we gisteren ook veel gereedschapwinkels en winkels met hang en sluitwerk.
Vanmiddag hebben we langs de Avenida do Brasil gewandeld bij Castello de Quieljo. Daar kwamen enorme golven aan de kust en daar waren ze ook aan het surfen.Het was vandaag mooi weer, zonnig en 14 graden. In onze flat hebben we middag en avondzon. Waar de rivier in de oceaan uitmondt, is een mooi parkje, daar ga ik tzt wel zitten zonnen met een boek. De kust is hier verder behoorlijk rotsachtig,dus ik denk niet dat je hier mag zwemmen. Dat gaan we voor Leo nog wel even uitzoeken, want die wil natuurlijk wel in zee zwemmen.Dit was het voor nu, hartelijke groeten ook van Leo,
Cathy

Suuz

Klinkt goed! Wanneer krijgen we meer foto's te zien? Ben heel benieuwd naar de stad en de kust :) x

Astrid Kolkman en Annie Kolkman

Namens ma, moet ik jullie en vooral Leo, een hele fijne en gezellige verjaardag (morgen, 11 Januari ) toe-wensen. Alvast Proficiat, Leo !

Rozemarie & Jac

De eerste week van jullie geweldig avontuur zit erop.
Zo te zien en lezen is alles goed gegaan en zullen jullie het vast goed naar de zin krijgen daar. We zullen jullie avonturen met spanning volgen.
@Leo, van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag .
Heel hartelijke groeten uit Berghem.

Emmie en Alfons

Hier even een berichtje van uit Oudeschild. Ik lees net Leo dat je jarig bent van harte ook van ons geniet er samen van! Een leuk verslag van uit Portugal.
Groetjes Emmie en Alphons

Petra Kolkman

Leo, Van Harte Gefedliciteerd met je verjaardag.!!!!!!!!!!!
Groetjes Jeroen,Petra,Marijn en Claire

Els en Frans

5 hoog in een flat is zeker wel wennen. Maar middagzon en zee dichtbij.... dat moet wel lukken.

groeten, Frels