Bijna weg
Gisteren de laatste dag gewerkt, het was nog even heel druk de laatste 2 dagen, maar ik heb alles in goede orde achter kunnen laten. Collega's: zet hem op en houd het hoofd koel. Alles is inmiddels bijna ingepakt, het lijkt te passen in de auto. Er moeten altijd nog laatste dingen mee, dus uiteindelijk zal de auto wel nokkie vol zitten. Vanavond nog met Ruben, Karin, David en goede vrienden oud en nieuw vieren (Suzanne zit met Christian op Malta bij zijn ouders) en dan gaan we morgen naar Dordrecht, onze moeders Gelukkig Nieuwjaar wensen, en dan gaan we 2 januari richting Tours, waar ik een hotel heb geboekt. 3 Januari op naar Vittoria Gatteiz in Spaans Baskenland en dan hopen we 4 januari aan het eind van de middag aan te komen in Porto. 2100 km te gaan. Het klinkt nog een beetje onwerkelijk allemaal, maar als we eenmaal op weg zijn, zal het wel inzinken. Iedereen een goede jaarwisseling gewenst, alle goeds voor 2011 en tot ziens op dit weblog, online of in Porto en anders eind juni, weer op Texel.
Cathy
Goede reis, Cathy en een behouden aankomst!
Lieve pap en mam! Ik ben ondertussen weer op Nederlandse bodem na een heerlijke zonnige vakantie, jullie zijn als het goed is nu toch echt op avontuur!
Geniet ervan en ik kijk er al naar uit om op bezoek te komen! Liefs Suuz